Miód mniszkowy 1200g

70,00 

Barwa:  jasnożółty lub pomarańczowy
Smak: bardzo słodki, lekko mdławy
Zapach: Wyczuwalny aromat kwiatów mniszka lekarskiego
Krystalizacja: szybko krystalizuje
Zastosowanie: w chorobie żołądka i jelit, problemach z trawieniem oraz dla wspomagania pracy wątroby. Wykorzystywany jest także na schorzenia reumatyczne i niedokrwistości.

40 Osób ogląda teraz ten produkt

To jest normalne

Naturalny miód pszczeli po pewnym czasie ulega krystalizacji. Proces ten może trwać od kilku tygodni, miesięcy do nawet roku.

Zadbaj o miód

Aby miód nie tracił swoich drogocennych właściwości chroń go przed działaniem promieni słonecznych w chłodnym miejscu.

Znowu płynny?

Miód można przywrócić do postaci płynnej podgrzewając go do 40°C. Uważaj jednak żeby go nie przegrzać.

Miód mniszkowy – smak słonecznych dni i siła natury

Miód mniszkowy to jeden z najbardziej cenionych wiosennych miodów, zbierany z kwiatów mniszka lekarskiego, które wiosną tworzą złociste dywany na łąkach. Posiada intensywnie kwiatowy zapach, delikatną słodycz oraz barwę od jasnej po lekko pomarańczową, co czyni go niepowtarzalnym przysmakiem. Szybka krystalizacja tego miodu świadczy o naturalnym pochodzeniu i zawartości dobroczynnych składników odżywczych. Regularne spożywanie wspiera zdrowie, wspomaga pracę wątroby i układu trawiennego, a także wzmacnia odporność, przynosząc wiosenną energię każdego dnia.

Miód mniszkowy – właściwości:

  • Pomaga regenerować wątrobę i wspiera jej zdrowe funkcjonowanie.
  • Redukuje dolegliwości żołądkowe, szczególnie nadkwasotę.
  • Bogaty w składniki odżywcze, wzmacnia odporność organizmu.

Sięgaj po miód mniszkowy, by każdego dnia czerpać z siły natury, zdrowo osładzając swoje życie.

OPINIE KLIENTÓW

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Miód mniszkowy 1200g”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

CO NOWEGO NA NASZYM BLOGU?

POLECANE PRODUKTY